Grey

 

A short break after these crazy days. A short walk in the old town of the city, a good coffee and a good company (Sandra). Sometimes we need a few moments of break to be able to move forward.

 

A little tip: choose a comfortable pair of shoes to wear instead a pair of stilettos on paved streets!

 

O scurta pauza dupa zilele nebune ce au trecut.O scurta plimbare in centrul vechi al Clujului, o cafea buna si o companie si mai buna (Sandra). Cateodata avem nevoie de cateva momente de pauza pentru a putea merge mai departe.

Un mic sfat : alegeti o pereche de pantofi comozi, sa porti o pereche de stiletto pe strazi pavate nu e o idee buna!

 

 

IMG_6294copy IMG_6300copy IMG_6303copy IMG_6311copy IMG_6320copy IMG_6296copy IMG_6304copy IMG_6309copy

 

 

 

P.s. In caz ca nu ati reusit sa cititi ultimul articol scris pentru Revista Bulevard, va las aici un fragment :

 

“Alege așadar cea mai mulată rochie din garderobă, cerceii statement cu safire, cei mai înalți pantofi (stiletto), câteva picături din parfumul care știi că îți înnebunește partenerul, rujul roșu care îți dă un aer feminin și senzual în același timp și lasă-ți părul desfăcut pe spate. Doar câteva bucle rebele îți invadează fruntea și îți ascund ochii brăzdați de fericire.

Înainte să alergi de nebună spre ușă, mai fă un popas la masa de birou. Știi că EL ascunde câte o felicitare în fiecare an, în același loc, sub cartea ta preferată. Ia-ți o secundă și trăiește clipa: același parfum, același scris, aceeași semnătură. Fără clasicul și siroposul Te iubesc pentru că nu este nevoie, e simplu: Ești tot ce am mai bun în lume!”

 

Cititi intregul articol aici.

 

 

Turtle neck blouse/Here,

Jeans/Heels/Zara (old),

Vest/Local store,

Bag/Here.

Share This Story

Outfits, Skinny jeans

You May Also Like

20 Comments

 1. 1
 2. 3
 3. 5
 4. 7
 5. 9
 6. 11
 7. 13
 8. 15
 9. 16
 10. 18
 11. 20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>