…..The City

A very blue outfit with red & yellow. I love this pants but the weather from my country, oh man, the weather is completely crazy. 15 degrees in September, what`s happening?

Ati avut si voi weekend-ul pe ‘fast’, sau doar mie mi se intampla? sper ca nu, as incepe sa cred ca am probleme.

Sambata am iesit la un Cosmopolitan si am purtat o tinuta foarte ‘albastra’. Ador acesti pantaloni si urasc ca e atat de frig afara si nu pot sa-i port mai des (15 grade in luna Septembrie, asa a fost mereu?!?). Dupa albastru si rosu, mi s-a parut ca o geanta galbena ar da cel mai bine, si ce geanta mai buna decat cea de la Celine putem gasi?

Si dupa cum bine stiti, toamna se numara bobocii si evenimentele. Tot Clujul vuieste, e plin de lume care vrea sa apara la cele mai hot evenimente, iar eu ma gandeam sa va povestesc despre unul dintre ele.
Despre ce este vorba?
Fashion, bineinteles! Atipic Beauty, sustinut de Alin Galatescu la initiativa Magdei Iuliana Coman. Aceste eveniment reprezinta o deschidere in Romania a oportunitatilor in ceea ce priveste moda pentru persoanele cu dizabilitati.
Evenimentul a avut deja loc si la Bucuresti unde a atras atentia unora dintre cele mai cunoscute vedete din Romania.
Cand? 
30 Octombrie.
Unde?
Opera Plaza, Cluj-Napoca. 
Gasiti mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului, aici
Nu uitati sa dati attend, chiar e unul dintre acele evenimente la care merita sa mergem, care merita sustinut, e un proiect nou si extrem de ambitios organizat pentru prima oara in Romania!
Pants/Here,
Shirt/H&M,
Heels/Here,
Bag/Celine.

I have a surprise for you, a big giveaway, 150 $ to spend on Sheinside.com starting tomorrow !

P.s. Maine, va astept pe blog cu un giveaway, 150 $ pe care puteti sa-i cheltuiti pe site-ul Sheinside.com !

Share This Story

Outfits, Pants

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>