NEWS! NEWS! NEWS!

Hey, hey! Am revenit cu noutati, si nu orice noutati. Dupa cum bine stiti (asta daca ma urmariti pe contul de Instagram @ioanacarmen, sau pe profilul meu de Facebook, aici) mi-am schimbat culoarea parului. Imi doream de mult timp o schimbare si mereu am amanat pe ‘dataviitoare. Vineri dimineata, mi-am luat inima in dinti si sustinuta de Nick (tkss babe!) am facut acest pas. Si, surpriza, noua culoare e bestiala!
Voua va place?

In poze port noua mea bratara Etika ,placata cu aur, de la magazinul online Exclusives.ro

Am facut un colaj cu accesoriile mele preferate de la ei de pe site, colier Guess, inel Tommy Hilfiger, ceasuri Marc Jacobs (superbeeee!), cercei din argint Guess….si ar mai fi multe de enumerat, dar mai bine le vizitati site-ul, chiar merita!

Pentru fiecare comanda, aveti transport gratuit adaugand codul ‘fashionspot’ in casuta de observatii !
(la o comanda mai mare sau egala cu 150 lei).

FLASH NEWS!

P.s. Ce de evenimente frumoase in luna octombrie….de data aceasta vreau sa va povestesc despre HOTSPOT FASHION, primul eveniment dedicat fashion ecommerceului ce va avea loc in data de 26 octombrie (in Cluj-Napoca).
Cea mai spectaculoasa evolutie o au magazinele care activeaza in fashion prin crestere de volume, vanzare de achizitii scumpe precum creatiile de designeri. Produsele de tip fashion ( haine, pantofi, accesorii) sunt in topul primelor 3 domenii in care cumparatorii cheltuie sume importante. Magazinele online si advertiserii din fashion conduc si clasamentul domeniilor promovate de afiliati conform 2parale.ro, numarul afiliatilor fiind mare si datorita boomului de fashion bloggers.

Organizatorii si-au propus sa ne prezinte in cadrul acestui eveniment pe cei care au o afacere profitabila si care au facut un brand din eshopurile lor.

Ce se intampla in cadrul evenimentului Hotspot Fashion?
Programul este astfel construit incat cei care participa sa desluseasca lumea fashion eccomerceului, de la business plan, la dezvoltarea magazinelor spre internationalizare, cunoasterea tipurilor de consumator si metode de promovare prin continut.
Prima parte a dupa-amiezei este orientata spre partea de business, dezbatand trendurile pietei de ecommerce, facand radiografii la consumatori, stabilind strategii de dezvoltare a magazinelor.
In a 2-a parte vor fi in fata cele care creaza continut, bloggerite, style inconuri la care apeleaza brandurile, magazinele online, pentru promovare. Continutul pe care ele il produc duce la clickuri si vanzari. Va fi un debate despre platformele sociale care merita atentia magazinelor, despre cum se construieste o legatura puternica cu cei care pot promova produsele la care sunt asteptate cat mai multe intrebari din public.

Cine vorbeste la Hotspot Fashion?

Mirela Bucovineanu – fondatoare Molecule-F;
Alina Stanciu – fondatorul primului mall online FashionUP;
Petru Chiriac – managing partner Il Passo;
Ana Morodan – cea mai cunoscuta bloggerita de fashion, consultant imagine;
Vicki Nicola – vickipedia.ro, petocuri.ro

+ alti speakeri importanti.

De ce sa participi?
Daca ai sau vrei sa iti faci un eshop pe care vinzi haine sau accesorii, cu siguranta vei avea de asimilat informatii care sa te ajute sa cresti volume. Daca produci continut, vei vrea sa stii care sunt cerintele pietei, cum sa relationezi cu brandurile.
Networkingul va fi asigurat cu 100 de profesionisti din domeniu : retaileri, antreprenori, oameni de marketing, cei ce detin magazine online si magazine fizice, designeri vestimentari, redactori de moda, bloggeri si consumatori.

Unde?
Incepand cu ora 12.30 la Ragaz, un local unde s-a pus pret pe detalii, totul fiind unicat facut de tineri arhitecti.

Cum participi?
Atentie, locuri limitate – mai sunt doar 40 de locuri- inscrieri aici

Hotspot Fashion face parte din expoconferinta TeCOMM, eveniment aflat la a 3-a editie, dedicat comertului electronic ce va avea loc pe 24 si 25 octombrie.

Pentru cei care vor, pot sa se inscrie aici .

Pozele de aseara de la nunta, in curand pe blog. Duminica frumoasa!

Share This Story

Outfits, Pants, Projects

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>