First day in Bucharest

Prima zi in Bucuresti m-a intampinat cu mult soare. Ne-am trezit de buna dimineata si am plecat spre evenimentul Cora Pantelimon. Bineinteles ca am gresit drumul si am ajuns in alta parte a orasului, peripetii ca in orice mini-vacanta, mai bine luam un taxi.
Am ajuns la eveniment cu o usoara intarzaiere. Am facut cunostinta cu frumoasele bloggerite: Stella, Alice, LaBoheme, Denisa si Gabriela Atanasov. Am iesit la povesti pe terasa, am ras si am glumit. Fetele sunt extrem de dragute, cochete si prietenoase. Fetelor, ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc si va astept la Cluj cu bratele deschise.

Later that day, o plimbare in centrul vechi si intalnirea cu draguta Laura, de la Meli Melo, in centrul vechi. Frumos centrul vechi, frumos Bucurestiul…..
P.s. Multumesc Laura pentru frumoasa bratara din noua colectie Meli Melo.

Am incheiat ziua cu o plimbare in AFI Palace la cateva magazine si un film, asa ca sa dormim mai bine.
Multumesc Bucuresti pentru primirea calduroasa!

P.s. Restul pozelor de pe aparat o sa apara pe maine, in graba bagajelor mi-am uitat cablul de date acasa. Pupici de la Bucuresti!

Share This Story

Dresses, Outfits, Travel

You May Also Like

16 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>