Inspiration & Instagram pics

Inpirational and Instagram pictures of the week. Don`t forget to follow me there @ioanacarmen!

Cel mai dorit accesoriu al sezonului? Inelele mici, subtiri, aurii, argintii sau cu diferite pandantive,  extrem de finute si de efect.

Le-am vazut de ceva vreme la superbele fashioniste Aimee (Song of Style) si Sincerlyjules.
M-am bucurat enorm cand am dat peste ele in Meli Melo la un pret exagerat de bun. De atunci le port zilnic.

Coliere. Opulenta. Extravaganta.


Daca pana nu demult, nu gaseam mare lucru, acum industria e plina de coliere care mai de care mai impunatoare. Eu am ales pentru voi cele mai frumoase si extravagante modele, in culori tari, magenta, verde neon, rosu mac, albastru Klein, un adevarat deliciu cromatic.

Colierele le gasiti de maine in sectiunea “Shop my Closet“.

Trend Alert.


Colier purtat la spate. Asa cum am vazut si la frumoasele Anne Hathaway & Jennifer Lawrence la decernarea premiilor Oscar.

Ce mai merita sa incercam? Colier peste colier, un alt trend foarte in voga in acest moment care merita o sansa. Eu am sa experimentez zilele acestea si va tin la curent.

Despre seara de ieri….cred ca pozele spun totul.
Am dansat toata noaptea pe hiturile primaverii, am inhalat aerul rece al diminetii si m-am trezit cu ochii rosii dupa prea putine ore de somn. O cafea neagra fara zahar si multe fresh-uri in gradina din spatele casei +  povesti nemuritoare cu printi si printese pentru Maia & Raisa, cam asa arata duminica aceasta pentru mine.

Dress/Rochie/Here.

Share This Story

Instagram

You May Also Like

19 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8
 8. 9
 9. 10
 10. 11
 11. 12
 12. 13
 13. 14
 14. 15
 15. 16
 16. 18
 17. 19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>