Cautam cele mai cool tinute in Iulius Mall, style hunt!

Buna dimineata! Azi vin cu o veste minunata, interesanta si noua.

Daca esti la curent cu tot ce e nou in materie de fashion, iti place sa imbraci cele mai chic si extravagante tinute, te consideri o fashionista convinsa, atunci ai sansa sa fii fotografiat de mine si colegele mele  pentru ca incepem cautarea de fashioniste in Iulius Mall, Cluj-Napoca.

Cand?  19-26 Aprilie, in intervalul orar 10.00-22.00.

Vom fi in fiecare zi (intre orele 14.00-21.00) in cautarea celor mai cool outfituri iar daca nu ne intersectam te asteptam la foto corner-ul amplasat la intrarea principala (intre orele 17.00-19.00), langa magazinul Zara. Toate fotografiile (atat de la foto corner, cat si din mall) vor fi incarcate pe blog la sfarsitul fiecarei zile (click aici pentru galerii).

Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa downloadati poza cu voi si sa o incarcati in aplicatia de concurs de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj si sa adunati cat mai multe voturi!

Ce punem la bataie? Doua sesiuni de shopping in valoare de 1.000 lei.

Pe langa asta, castigatorii vor fi insotiti de Andreea Raicu pentru alegerea tinutelor, de la care vor primi sfaturi pretioase in alegerea stilului vestimentar potrivit.

Concurs valabil pana in data de 25 Aprilie ora 00.00.
Pentru a intra in concurs click aici.

Ne vedem in Iulius Mall !!

P.s. Dupa cum am promis pe Instagram, gasiti noi produse in Shop my Closet. Pentru cele care isi doresc coliere si nu au mai gasit in stoc, nu va faceti griji, sunt pe drum altele. Spor la cumparaturi! 

Share This Story

Events, Outfits, Projects

You May Also Like

8 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Mi jaca, galopa y corta el viento cuando pasa por el puerto caminito de Jerez de La Frontera y pueblos limítrofes de la provincia de Cadiz. Carmen de Merimeee y de España

  5. 5
  6. 6
  7. 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>